Ljusdesign för TV

Vi har lång erfarenhet av ljusdesign för tv-produktion och kan ta ett helhetsansvar från idé till färdig ljussättning, inklusive leverans av teknik och personal. Eftersom vi arbetar med CAD och andra visualiseringslösningar kan du som beställare följa och vara delaktig i vårt arbete under hela processen. Självklart uppdaterar vi hela tiden våra tekniska verktyg för att säkerställa att vi alltid levererar den bästa lösningen till varje produktion. Om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda är du välkommen att boka ett möte med vår mest erfarna ljusdesigner, Lotta Hammarstrand.

 

LOTTA HAMMARSTRAND

Ljusdesigner

+46 721 82 83 36

lotta.hammarstrand@primetec.com

________________________________________________________________________________________________________

 

DESIGN

Med vår långa erfarenhet av ljusdesign vet vi att slutresultatet blir som bäst när enskilda komponenter såsom dekor, ljus och video samspelar. Vi tar hänsyn till vilken typ av program du ska producera och vilken känsla du vill förmedla. För att ta fram en lösning som är både kreativ och genomförbar ur ett budgetperspektiv samarbetar vi också med scenografer. Vi erbjuder: design, ritningar, 3D-modellering, dekorsnickeri, uppbyggnad av analog och digital scenografi (inklusive 3D-mappning).

 

________________________________________________________________________________________________________

 

VISUALISERING

För att säkerställa en trygg leverans redan i planeringsstadiet har vi flera olika verktyg för visualisering. Det kan vara allt från en enkel 2D CAD-skiss till en realistisk 3D-rendering. Vi arbetar också med verktyg för realtidsrendering. Det innebär att vi pluggar in ett ljusbord till en visualiseringsdator och visar direkt hur den färdiga leveransen kommer att se ut. Detta är ett fantastiskt verktyg för att säkra kreativa lösningar. Dessutom sparar det värdefull tid i studion. Vi erbjuder: design, ritningar, 3D-modellering, dekorsnickeri och digital scenografi.

_______________________________________

TEKNIK

Våra ljusdesigners och ljustekniker har gjort allt från mässor och tv- och teaterljussättning till utomhusinstallationer i krävande miljöer. Vi använder oss av marknadens mest moderna ljusutrustning vilket gör att vi kan erbjuda dig ett brett spektrum av ljustjänster. Vi erbjuder: ljusdesign, ljusritning, 3D-modellering, monterljus, uppbyggnad av trosskonstruktion, riggning av ljus och ljustekniker.