Konferens

Vi har lång erfarenhet av konferenser, bolagsstämmor och andra typer av möten världen över. Det innebär att vi kan erbjuda en trygg och kreativ leverans av allt från teknik till design och fysisk inramning – oavsett lokal och geografisk plats. Vi tar fram konkreta lösningar efter dina önskemål och ser till att möteslokalen uppfyller alla nödvändiga krav. Givetvis kan vi också ta hand om dokumentation på plats och live-streaming till externa deltagare.

 

JONAS NILSSON

Projektledare Göteborg

+46 704 54 54 25

jonas.nilsson@primetec.com

 

ULF IRESTAD

Projektledare Stockholm

+46 721 81 18 19

ulf.irestad@primetec.com

________________________________________________________________________________________________________

 

DEKOR OCH SETDESIGN

Inramningen är viktig för helhetskänslan. Det kan handla om enkla lösningar som förstärker upplevelsen eller dekor och digital scenografi som förändrar miljön helt. Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa dig med både idé och genomförande.

Vi erbjuder: design, ritningar, 3D-modellering, dekorsnickeri, uppbyggnad av scenografi och digital scenografi.

________________________________________________________________________________________________________

 

BILD

Vi hjälper dig gärna med din egna bildlösningar, men vi kan göra så mycket mer! Sammankopplade skärmar, högupplösta panoramaskärmar eller obegränsade skarvlösa bildprojiceringar är några exempel på tekniska lösningar som lyfter din presentation till nya höjder. Med hjälp av 3D-mappning kan vi också skapa digital dekor med projektioner som förändrar rummet och ytterligare förstärker ditt budskap. Vi erbjuder: bildproducent, bilddesign, bildkreatör, förproduktion, bildbearbetning, fotograf/kameraman, bildtekniker och 3D-mappning.

________________________________________

INTERAKTIVA VERKTYG

Skapa engagemang och delaktighet hos din publik med våra skräddarsydda interaktiva verktyg för exempelvis PC, tablets eller deltagarnas egna smartphones. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att interagera med din publik.

Vi erbjuder: behovsbaserade interaktiva lösningar med allt från enkel mentometer till avancerade skräddarsydda lösningar där deltagarna använder sina egna smartphones. Vi ansvarar för allt från programmering till leverans på plats.

________________________________________________________________________________________________________

 

LJUD

Oavsett vilken ljudmiljö du önskar kan vi erbjuda en komplett lösning. Våra komponenter uppfyller alla krav som ställs på exempelvis presskonferenser, liveframträdanden och andra komplexa ljudupplevelser.

Vi erbjuder: komplett projektering, ljuddesign, riggning av ljud och ljudtekniker.

________________________________________________________________________________________________________

 

STREAMING

Om du vill nå ut till fler med ditt event hjälper vi dig med alla typer av streaminglösningar. Oavsett hur många som följer dig live, vilka plattformar de använder eller om distributionen är riktad eller publik ser vi till att allt fungerar.

Vi erbjuder: all teknik on site, kameralösningar (inklusive remote-kamera), portal för publik, serverkapacitet anpassad efter publikens storlek samt stöd för alla plattformar (iOS, Android, PC, Mac).

__________________________________

LJUS

Våra ljusdesigners och ljustekniker har gjort allt från mässor, tv- och teaterljussättning till utomhusinstallationer i krävande miljöer. Vi använder oss av marknadens modernaste ljusutrustning vilket gör att vi kan erbjuda dig ett mycket brett spektrum av ljustjänster.

Vi erbjuder: ljusdesign, ljusritning, 3D-modellering, monterljus, uppbyggnad av trosskonstruktion, riggning av ljus och ljustekniker.