Företagsevent

Vi hjälper dig att skapa ett evenemang som blir en minnesvärd upplevelse. Vi syr ihop alla olika delar till en sammanhängande helhet, och är vana vid att jobba med allt från konferenser till komplicerade produktlanseringar.

När vi tar hand om ditt event kan du koncentrera dig på ditt budskap och din publik. Redan i idéstadiet går vi in som projektledare och tar hand om alla dina frågeställningar. Vi hittar lösningarna som passar dig och ditt evenemang. Självklart ordnar vi också teknik och övrig inramning, till exempel dekor eller finputsning av innehåll i presentationer och filmer. Vårt mål är att du ska få en helhetslösning som stämmer med både din vision och budget.

 

JOAKIM RYDHOLM

Projektledare Göteborg

+46 721 81 18 03

joakim.rydholm@primetec.com

 

TOMAS LIMSHAGE

Projektledare Stockholm

+46 721 82 83 45

tomas.limshage@primetec.com

________________________________________________________________________________________________________

 

DEKOR OCH SETDESIGN

Inramningen är viktig för helhetskänslan. Det kan handla om enkla lösningar som förstärker upplevelsen eller dekor och digital scenografi som förändrar miljön helt. Oavsett vad du är ute efter kan vi hjälpa dig med både idé och genomförande. Vi erbjuder: design, ritningar, 3D-modellering, dekorsnickeri, uppbyggnad av scenografi och digital scenografi.

________________________________________________________________________________________________________

 

BILD

Vi hjälper dig gärna med dina egna bildlösningar, men vi kan göra så mycket mer! Sammankopplade skärmar, högupplösta panoramaskärmar eller obegränsade skarvlösa bildprojiceringar är några exempel på tekniska lösningar som lyfter din presentation till nya höjder. Med hjälp av 3D-mappning kan vi också skapa digital dekor med projektioner som förändrar rummet och ytterligare förstärker ditt budskap. Vi erbjuder: bildproducent, bilddesign, bildkreatör, förproduktion, bildbearbetning, fotograf/kameraman, bildtekniker och 3D-mappning.

_________________________________________

INTERAKTIVA VERKTYG

Skapa engagemang och delaktighet hos din publik med våra skräddarsydda interaktiva verktyg för exempelvis PC, tablets eller deltagarnas egna smartphones. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att interagera med din publik.

Vi erbjuder: Behovsbaserade interaktiva lösningar: allt från enkel mentometer till avancerade skräddarsydda lösningar där deltagarna använder sina egna smartphones. Vi ansvarar för allt från programmering till leverans på plats.

________________________________________________________________________________________________________

 

LJUD

Oavsett vilken ljudmiljö du önskar kan vi erbjuda en komplett lösning. Våra komponenter uppfyller alla krav som ställs på exempelvis presskonferenser, liveframträdanden och andra komplexa ljudupplevelser.

Vi erbjuder: komplett projektering, ljuddesign, riggning av ljud och ljudtekniker.

________________________________________________________________________________________________________

 

STREAMING

Om du vill nå ut till fler med ditt event hjälper vi dig med alla typer av streaminglösningar. Oavsett hur många som följer dig live, vilka plattformar de använder eller om distributionen är riktad eller publik ser vi till att allt fungerar. Vi erbjuder: All teknik on site, kameralösningar (inklusive remote-kamera), portal för publik, serverkapacitet anpassad efter publikens storlek, samt stöd för alla plattformar (iOS, Android, PC, Mac).

____________________________________

LJUS

Våra ljusdesigners och ljustekniker har gjort allt från mässor, tv- och teaterljussättning till utomhusinstallationer i krävande miljöer. Vi använder oss av marknadens modernaste ljusutrustning vilket gör att vi kan erbjuda dig ett mycket brett spektrum av ljustjänster. Vi erbjuder: ljusdesign, ljusritning, 3D-modellering, monterljus, uppbyggnad av trosskonstruktion, riggning av ljus och ljustekniker.

________________________________________________________________________________________________________

 

RIGGING

Vid riggning kommer säkerhet alltid först. Våra riggtekniker har utbildning inom alla relevanta områden, från praktisk riggning och vertikal säkerhet till viktberäkning. Vi erbjuder: design och uppbyggnad av trosskonstruktion, riggning av ljus och punkter, vikt och konstruktionsberäkning.